Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Kaade, Wael"'
Autor:
Kaade, Wael, Huc-Mathis, Delphine, Drouet, Lucille, Dousset, Capucine, Blumenthal, David, Daniellou, Richard
Publikováno v:
In Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects 20 October 2024 699
Autor:
Wang, Junjing, Martínez-Hernández, Andrea, de Lamo-Castellví, Sílvia, Romero, Maria-Paz, Kaade, Wael, Ferrando, Montse, Güell, Carme
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering September 2020 281
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids May 2020 102
Autor:
Kaade, Wael, Güell, Carme, Ballon, Aurélie, Mellado-Carretero, Jorge, De Lamo-Castellví, Silvia, Ferrando, Montse
Publikováno v:
In LWT April 2020 123
Autor:
Kaade, Wael, Ferrando, Montse, Khanmohammed, Asad, Torras, Carles, De Lamo-Castellví, Silvia, Güell, Carme
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering December 2019 263:326-336
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kaade, Wael
Publikováno v:
TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
Repositori Institucional de la Universitat Rovira i Virgili
Universitat Rovira i virgili (URV)
TDR. Tesis Doctorales en Red
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
TDR: Tesis Doctorales en Red
CBUC, CESCA
Repositori Institucional de la Universitat Rovira i Virgili
Universitat Rovira i virgili (URV)
TDR. Tesis Doctorales en Red
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
TDR: Tesis Doctorales en Red
CBUC, CESCA
L’oli de llimona és ric en terpens insaturats i funcionalitzats amb oxigen, esdevenint-ne d’aquesta manera susceptible a l’oxidació per oxigen, llum i calor. Per tal de minimitzar la degradació i pèrdua d’aromes durant el processament, un
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ba02509369e463421c8b02fe4f75d4bc
http://hdl.handle.net/20.500.11797/TDX3089
http://hdl.handle.net/20.500.11797/TDX3089
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.