Zobrazeno 1 - 10
of 164
pro vyhledávání: '"Kašpar V"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chaeho Im, Minsoo Kim, Jung Rae Kim, Kaspar Valgepea, Oskar Modin, Yvonne Nygård, Carl Johan Franzén
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 15 (2024)
Fossil resources must be replaced by renewable resources in production systems to mitigate green-house gas emissions and combat climate change. Electro-fermentation utilizes a bioelectrochemical system (BES) to valorize industrial and municipal waste
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8588d7b81f7a4cf5a7c45e34988ed0cf
Publikováno v:
Komunikácie - vedecké listy Žilinskej univerzity v Žiline / Communications - Scientific Letters of the University of Žilina. 7(3):64-67
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=1125676
Publikováno v:
In Cryobiology 2010 61(2):174-181
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
James Heffernan, R. Axayactl Garcia Gonzalez, Vishnu Mahamkali, Tim McCubbin, Dara Daygon, Lian Liu, Robin Palfreyman, Audrey Harris, Michael Koepke, Kaspar Valgepea, Lars Keld Nielsen, Esteban Marcellin
Publikováno v:
Microbial Biotechnology, Vol 17, Iss 4, Pp n/a-n/a (2024)
Abstract Gas fermentation of CO2 and H2 is an attractive means to sustainably produce fuels and chemicals. Clostridium autoethanogenum is a model organism for industrial CO to ethanol and presents an opportunity for CO2‐to‐ethanol processes. As w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6a865ce0ecb142c48474bd50ac28832c