Zobrazeno 1 - 10
of 42
pro vyhledávání: '"Kašauskas, Artūras"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Environmental Toxicology and Pharmacology 2011 31(2):302-306
Autor:
Laučienė, Lina, Andrulevičiūtė, Vaida, Sinkevičienė, Ingrida, Kašauskas, Artūras, Urbšienė, Laima, Šernienė, Loreta
Publikováno v:
Mljekarstvo, Vol 69, Iss 4, Pp 229-238 (2019)
Mljekarstvo : journal for dairy production and processing improvement, Zagreb : Croatian Dairy Union, 2019, vol. 69, no. 4, p. 229-238
Mljekarstvo : journal for dairy production and processing improvement, Zagreb : Croatian Dairy Union, 2019, vol. 69, no. 4, p. 229-238
In the present study fatty acid (FA) composition in four main groups of dairy products was determined to investigate their development during processing and storage. Fresh cheese, sour cream, butter, and ultra-high temperature (UHT) milk representing
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biologija. 2006, Issue 4, p72-75. 4p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The teaching book on biochemistry is for students of Pharmacy faculty. The teaching book includes laboratory experiments and the theory underlying the laboratory to be performed, with questions and problems after each section. The main sections of th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2888::471126386897228e419169b3819d2753
https://library.lsmuni.lt/LSMU:ELABAPDB11885415&prefLang=en_US
https://library.lsmuni.lt/LSMU:ELABAPDB11885415&prefLang=en_US