Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"KURAWAKA, Misaki"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
十文字学園女子大学紀要. 49:83-94
グリコーゲンは動物界の貯蔵多糖であり,主に肝臓や骨格筋に存在する.その定量はグリコーゲン合成・分解に関わるメカニズムや調節を理解する上で重要な意味を持つ.従来汎用され
Publikováno v:
十文字学園女子大学紀要. 48(2):75-84
アデノシン三リン酸(ATP)は生体におけるエネルギーの獲得および利用に重要な役割を果たしている.ATPの測定にはルシフェリン-ルシフェラーゼ反応を用いた生物発光による方法が良く
Risk assessment of Sweet tea vine products based on the concept of safety securing of food additives
Autor:
Bui, Thi Ngoc Ha, HASHIDA, Hiroko, KURAWAKA, Misaki, TATEHANA, Haruka, ARITA, Anna, SASAKI, Naho, SHIMURA, Fumio, YAMAZAKI, Yuko
Publikováno v:
十文字学園女子大学紀要. 48(2):85-97
【目的】植物の二次代謝産物を用いるハーブサプリメント(HS)の利用に伴う健康被害例は少なくない.特に医薬品との相互作用に関わる薬物代謝酵素cytochrome P450(CYP)の関与が指摘さ
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hashida H; Department of Food and Nutritional Sciences, Graduate School of Human Life Sciences, Jumonji University Graduate School., Kurawaka M; Department of Food and Nutritional Sciences, Graduate School of Human Life Sciences, Jumonji University Graduate School., Tatehana H; Department of Food and Nutritional Sciences, Graduate School of Human Life Sciences, Jumonji University Graduate School., Arita A; Department of Health and Nutrition, Faculty of Human Life, Jumonji University., Sasaki N; Department of Health and Nutrition, Faculty of Human Life, Jumonji University., Shimura F; Department of Food and Nutritional Sciences, Graduate School of Human Life Sciences, Jumonji University Graduate School., Yamazaki Y; Department of Food and Nutrition, Faculty of Human Life, Jumonji University.
Publikováno v:
Journal of nutritional science and vitaminology [J Nutr Sci Vitaminol (Tokyo)] 2023; Vol. 69 (3), pp. 206-219.