Zobrazeno 1 - 10
of 74
pro vyhledávání: '"KUKUROVÁ, Kristína"'
Autor:
Kukurová, Kristína1, Rerková, Lenka2, Belovic, Miona3, Perović, Lidija3, Torbica, Aleksandra3, Ciesarová, Zuzana1 zuzana.ciesarova@nppc.sk
Publikováno v:
Journal of Microbiology, Biotechnology & Food Sciences. Aug/Sep2023, Vol. 13 Issue 1, p1-5. 5p.
Autor:
Kukurová, Kristína1 kristina.kukurova@nppc.sk, Ciesarová, Zuzana1, Jelemenská, Viera1, Orolínová, Martina2, Duhović, Zerina3, Kubincová, Janka1, Dubová, Zuzana1, Horváthová, Jana1, Tobolková, Blanka1, Murkovic, Michael3, Siegmund, Barbara4
Publikováno v:
Journal of Microbiology, Biotechnology & Food Sciences. Aug/Sep2023, Vol. 13 Issue 1, p1-5. 5p.
Autor:
Ciesarová, Zuzana, Murkovic, Michael, Cejpek, Karel, Kreps, František, Tobolková, Blanka, Koplík, Richard, Belajová, Elena, Kukurová, Kristína, Daško, Ľubomír, Panovská, Zdenka, Revenco, Diomid, Burčová, Zuzana
Publikováno v:
In Food Research International July 2020 133
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Belović Miona, Torbica Aleksandra, Škrobot Dubravka, Tomić Jelena, Čabarkapa Ivana, Živančev Dragan, Štatkić Slaviša, Aćin Vladimir, Kukurová Kristína, Ciesarová Zuzana
Publikováno v:
Ratarstvo i Povrtarstvo, Vol 57, Iss 1, Pp 8-13 (2020)
Triticale, a hybrid cereal developed by crossing of wheat and rye, has certain advantages over wheat, such as higher environmental tolerance and higher content of dietary fiber. The application of triticale flour in food industry is limited by poor r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/87488007109746c3803a4f1631840a7d
Autor:
Passos, Cláudia P., Ferreira, Sónia S., Serôdio, António, Basil, Eva, Marková, Lucie, Kukurová, Kristína, Ciesarová, Zuzana, Coimbra, Manuel A.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids August 2018 81:113-119
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ciesarová, Zuzana, Kukurová, Kristína
Publikováno v:
In Acrylamide in Food Edition: Second Edition. 2024:473-491
Autor:
Kukurová, Kristína, Ciesarová, Zuzana
Publikováno v:
In Acrylamide in Food Edition: Second Edition. 2024:457-471
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.