Zobrazeno 1 - 10
of 231
pro vyhledávání: '"KTi"'
Autor:
Zhibo Wang, Zachary Shea, Luciana Rosso, Chao Shang, Jianyong Li, Patrick Bewick, Qi Li, Bingyu Zhao, Bo Zhang
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 14 (2023)
The digestibility of soybean meal can be severely impacted by trypsin inhibitor (TI), one of the most abundant anti-nutritional factors present in soybean seeds. TI can restrain the function of trypsin, a critical enzyme that breaks down proteins in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b8f4b5c01400487bb4f1411439e9dca1
Publikováno v:
Журнал Белорусского государственного университета: География, геология, Iss 2, Pp 3-17 (2021)
The industrialisation of the world economy continues to develop not only at the expense of economically developed, but also at the expense of developing countries. This leads to a spatial regrouping of forces in the architecture of world industry at
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/db3efd3bc8074bc28c22fa13aa91e343
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Aksara, Vol 7, Iss 2, Pp 273-282 (2021)
Penelitian ini bertujuan untuk mengetahui hambatan guru olahraga menulis karya tulis ilmiah di lingkungan JSIT Bengkulu. 76% responden mempunyai hambatan menyuusn KTI, 96% responden mempunyai hambatan kurangnya motivasi. 68% responden mempunyai cara
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e887edbc36474cd7a4f194b0c676ed85
Autor:
Sandeep Kaur Dhaliwal, Satwinder Kaur Dhillon, B.S. Gill, Asmita Sirari, Anita Rani, Roopan Dhillon
Publikováno v:
Czech Journal of Genetics and Plant Breeding, Vol 57, Iss 1, Pp 19-25 (2021)
For the wide adoption of soybean varieties, it is desirable, that they are Kunitz trypsin inhibitor (Kti) free and resistant to yellow mosaic disease (YMD). The soybean variety SL525 with YMD resistance was crossed with the YMD susceptible variety NR
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9375b0dec552425aa9701b0bf9e1576a
Autor:
Sang Woo Choi, Sarath Ly, Jeong Hwan Lee, Hyeon Su Oh, Se Yeong Kim, Na Hyeon Kim, Jong II Chung
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 13 (2022)
Soybean [Glycine max (L.) Merr.] is an excellent source of protein, oil, carbohydrates and many other bioactive ingredients for humans. However, several antinutritional and allergenic components such as lipoxygenase, KTI, lectin, 7S α′ subunit, an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/07f94e92e42f46b4b5acb0b06d2ddb7f
Autor:
Endan Suwandana
Publikováno v:
Jurnal PAJAR (Pendidikan dan Pengajaran), Vol 4, Iss 4, Pp 828-842 (2020)
This study aims at creating, implementing dan examining a training design innovation, whether or not it can improve the ability of the trainees. The study was carried out using descriptive-quantitative approach. This study has successfully created a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a892de587dad42079c12770b0f9cf060
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Riyan Arthur
Publikováno v:
Jurnal Penelitian dan Evaluasi Pendidikan, Vol 22, Iss 1, Pp 35-48 (2018)
Tujuan penelitian ini adalah mengevaluasi program Pendidikan dan Pelatihan Karya Tulis Ilmiah (Diklat KTI) untuk widyaiswara yang diselenggarakan Pusbangtendik Kemdikbud. Penelitian ini menggunakan metode evaluatif, model Kirkpatrick. Penelitian ini
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/853314dce45b4ca1a01877871745c0b1
Publikováno v:
Produktion. 5/20/2020, pSH5-SH5. 1p.