Zobrazeno 1 - 10
of 92
pro vyhledávání: '"KREŠIĆ, G."'
Publikováno v:
Kemija u Industriji, Vol 60, Iss 01, Pp 11-19 (2011)
In high pressure processing, foods are subjected to pressures generally in the range of 100 – 800 (1200) MPa. The processing temperature during pressure treatments can be adjusted from below 0 °C to above 100 °C, with exposure times ranging from
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0c53ea5c07f249c780d0e688e0ebf95d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Milićević, D., Krešić, G., Vranić, D., Lešić, T., Nedeljković-Trailović, J., Janković, S., Pleadin, J.
Publikováno v:
Veterinarska Stanica; 2022, Vol. 53 Issue 1, p17-32, 16p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
The goal of nutrition information is to help consumers make informed, healthful choices. In the light of increasing global rates of overweight and obesity in recent years, the use and understanding of nutrition information on food labels could be a d
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::fe8a3eb8e9b2e112b31075f3f028ae65
https://www.bib.irb.hr/740144
https://www.bib.irb.hr/740144