Zobrazeno 1 - 10
of 750
pro vyhledávání: '"KREŠIĆ, G."'
Publikováno v:
Kemija u Industriji, Vol 60, Iss 01, Pp 11-19 (2011)
In high pressure processing, foods are subjected to pressures generally in the range of 100 – 800 (1200) MPa. The processing temperature during pressure treatments can be adjusted from below 0 °C to above 100 °C, with exposure times ranging from
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0c53ea5c07f249c780d0e688e0ebf95d
Autor:
Pellegrini M; Department of Agricultural, Food, Environmental and Animal Science, University of Udine, 33100 Udine, Italy., Iacumin L; Department of Agricultural, Food, Environmental and Animal Science, University of Udine, 33100 Udine, Italy., Pleadin J; Laboratory for Analytical Chemistry, Croatian Veterinary Institute, Savska Cesta 143, 10000 Zagreb, Croatia., Krešić G; Department of Food and Nutrition, Faculty of Tourism and Hospitality Management, University of Rijeka, Primorska 46, 51410 Opatija, Croatia., Orecchia E; Department of Agricultural, Food, Environmental and Animal Science, University of Udine, 33100 Udine, Italy., Colautti A; Department of Agricultural, Food, Environmental and Animal Science, University of Udine, 33100 Udine, Italy., Vulić A; Laboratory for Analytical Chemistry, Croatian Veterinary Institute, Savska Cesta 143, 10000 Zagreb, Croatia., Kudumija N; Laboratory for Analytical Chemistry, Croatian Veterinary Institute, Savska Cesta 143, 10000 Zagreb, Croatia., Bernardi C; Department of Veterinary Medicine and Animal Sciences, University of Milan, 20122 Lodi, Italy., Comi G; Department of Agricultural, Food, Environmental and Animal Science, University of Udine, 33100 Udine, Italy.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2023 Jul 12; Vol. 12 (14). Date of Electronic Publication: 2023 Jul 12.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Milićević, D., Krešić, G., Vranić, D., Lešić, T., Nedeljković-Trailović, J., Janković, S., Pleadin, J.
Publikováno v:
Veterinarska Stanica; 2022, Vol. 53 Issue 1, p17-32, 16p
Autor:
Krešić G; Department of Food and Nutrition, Faculty of Tourism and Hospitality Management, University of Rijeka, Primorska 46, P.O. Box 97, 51410 Opatija, Croatia., Dujmić E; Center for Projects, Faculty of Tourism and Hospitality Management, University of Rijeka, Primorska 46, P.O. Box 97, 51410 Opatija, Croatia., Lončarić D; Department of Marketing, Faculty of Tourism and Hospitality Management, University of Rijeka, Primorska 46, P.O. Box 97, 51410 Opatija, Croatia., Zrnčić S; Laboratory for Fish Pathology, Croatian Veterinary Institute, Savska Cesta 143, 10000 Zagreb, Croatia., Liović N; Department of Food and Nutrition, Faculty of Tourism and Hospitality Management, University of Rijeka, Primorska 46, P.O. Box 97, 51410 Opatija, Croatia., Pleadin J; Laboratory for Analytical Chemistry, Croatian Veterinary Institute, Savska Cesta 143, 10000 Zagreb, Croatia.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2022 Jul 20; Vol. 11 (14). Date of Electronic Publication: 2022 Jul 20.
Autor:
Krešić G; Department of Food and Nutrition, Faculty of Tourism and Hospitality Management, University of Rijeka, Primorska 46, P.O. Box 97, 51410 Opatija, Croatia., Dujmić E; Center for Projects, Faculty of Tourism and Hospitality Management, University of Rijeka, Primorska 46, P.O. Box 97, 51410 Opatija, Croatia., Lončarić D; Department of Marketing, Faculty of Tourism and Hospitality Management, University of Rijeka, Primorska 46, P.O. Box 97, 51410 Opatija, Croatia., Zrnčić S; Laboratory for Fish Pathology, Croatian Veterinary Institute, Savska Cesta 143, 10000 Zagreb, Croatia., Liović N; Department of Food and Nutrition, Faculty of Tourism and Hospitality Management, University of Rijeka, Primorska 46, P.O. Box 97, 51410 Opatija, Croatia., Pleadin J; Laboratory for Analytical Chemistry, Croatian Veterinary Institute, Savska Cesta 143, 10000 Zagreb, Croatia.
Publikováno v:
Nutrients [Nutrients] 2022 Jun 28; Vol. 14 (13). Date of Electronic Publication: 2022 Jun 28.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.