Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"KOWRYGO, B."'
Publikováno v:
In Appetite February 1999 32(1):86-92
Autor:
Elmadfa, I., Meyer, A., Nowak, V., Hasenegger, V., Putz, P., Verstraeten, R., Remaut-Dewinter, A. M., Kolsteren, P., Dostálová, J., Dlouhý, P., Trolle, E., Fagt, S., Biltoft-Jensen, A., Mathiessen, J., Velsing Groth, M., Kambek, L., Gluskova, N., Voutilainen, S., Erkkilä, A., Vernay, M., Krems, C., Strassburg, A., Vasquez-Caicedo, A. L., Urban, C., Naska, A., Efstathopoulou, E., Oikonomou, E., Tsiotas, K., Bountziouka, V., Benetou, V., Trichopoulou, A., Zajkás, G., Kovács, V., Martos, E., Heavey, P., Kelleher, C., Kennedy, J., Turrini, A., Selga, G., Sauka, M., Petkeviciene, J., Klumbiene, J., Holm Totland, T., Andersen, L. F., Halicka, E., Rejman, K., Kowrygo, B., Sara Rodrigues, Pinhão, S., Ferreira, L. S., Lopes, C., Ramos, E., Vaz Almeida, M. D., Vlad, M., Simcic, M., Podgrajsek, K., Serra Majem, L., Román Viñas, B., Ngo, J., Ribas Barba, L., Becker, W., Fransen, H., Rossum, B., Ocké, M., Margetts, B., Rütten, A., Abu-Omar, K., Gelius, P., Cattaneo, A.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid_dedup__::64224017e050c392713d513bd0c3c2e9
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-77649311412&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-77649311412&partnerID=MN8TOARS
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The Italian market for “eating out” shows strong growth, which is the fruit of profound social, cultural and demographic changes and shifts in eating habits. In this context, the collective catering sector assumes a fundamental role, and demand i
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::837c916e22e488f15a041f74df856d0c
http://hdl.handle.net/11585/8855
http://hdl.handle.net/11585/8855
Autor:
Elmadfa I; Institute of Nutritional Sciences, University of Vienna, Austria., Meyer A, Nowak V, Hasenegger V, Putz P, Verstraeten R, Remaut-DeWinter AM, Kolsteren P, Dostálová J, Dlouhý P, Trolle E, Fagt S, Biltoft-Jensen A, Mathiessen J, Velsing Groth M, Kambek L, Gluskova N, Voutilainen N, Erkkilä A, Vernay M, Krems C, Strassburg A, Vasquez-Caicedo AL, Urban C, Naska A, Efstathopoulou E, Oikonomou E, Tsiotas K, Bountziouka V, Benetou V, Trichopoulou A, Zajkás G, Kovács V, Martos E, Heavey P, Kelleher C, Kennedy J, Turrini A, Selga G, Sauka M, Petkeviciene J, Klumbiene J, Holm Totland T, Andersen LF, Halicka E, Rejman K, Kowrygo B, Rodrigues S, Pinhão S, Ferreira LS, Lopes C, Ramos E, Vaz Almeida MD, Vlad M, Simcic M, Podgrajsek K, Serra Majem L, Román Viñas B, Ngo J, Ribas Barba L, Becker V, Fransen H, Van Rossum C, Ocké M, Margetts B
Publikováno v:
Forum of nutrition [Forum Nutr] 2009; Vol. 62, pp. 1-405. Date of Electronic Publication: 2009 Sep 21.