Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"KOUASSI, Nazaire"'
Autor:
Adjéi, Ettien A., Traoré, Kassoum, Sawadogo/Compaoré, Eveline Marie F. W., Amoakon, William J-L., Kouassi, Nazaire K., Kouassi, Modeste K., Pita, Justin S.
Publikováno v:
Frontiers in Agronomy; 9/27/2024, p01-15, 15p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kouakou, Bekanvié S. M., Yoboué, Aya Ange Naté, Pita, Justin S., Mutuku, J. Musembi, Otron, Daniel H., Kouassi, Nazaire K., Kouassi, Kan Modeste, Vanié-Léabo, Linda Patricia L., Ndougonna, Cyrielle, Zouzou, Michel, Sorho, Fatogoma
Publikováno v:
Agronomy; Mar2024, Vol. 14 Issue 3, p418, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aka Romain, Aka, Klotioloma, Coulibaly, Pierre N'GUESSAN, Walet, KOUAKOU, Koffie, Gnion Mathias, Tahi, F. N'Guessan, K., MULLER, Emmanuelle, ZAKRA, Nicodeme, Boubacar Ismael, Kebe, Maryse Evlyne, Assi, GUIRAUD, Brigitte, Boake, Kone, KOUASSI, Nazaire, Daouda, Kone, Rene ALLOU, Kouassi
Cocoa is one of the major cash crop of Cote d'Ivoire. With 1 964 000 tons in 2018, Côte d'Ivoire is leading the world cocoa beans supply. Unfortunately, this important source of income for the country is under a severe pressure of the Cocoa Swollen
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::b133719ebf27204126df4583dea1705c
Autor:
Brigitte Guiraud, K. F. N’Guessan, Coulibaly Klotioloma, Brahima Camara, Tahi Gnion Mathias, Kone Boake, Kebe Boubacar Ismael, Kone Daouda, Koffie Kouakou, Assi Maryse Evlyne, Walet Pierre N’Guessan, Aka Aka Romain, Koffi Kouassi Nazaire, K E Kassin
Black pod rot is one of the most widespread diseases in the species Theobroma cacao L. In Côte d'Ivoire, it causes significant yield losses, estimated at about 10 to 60% depending on the ecological zones. This study was conducted in order to identif
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::5bb7ac288d3206313763168a186484d0