Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"KOTARU, MAKOTO"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kanamoto, Ryuhei, Fujita, Kousuke, Kumasaki, Megumi, Imai, Saeko, Kotaru, Makoto, Saeki, Tohru, Iwami, Kimikazu
Publikováno v:
Bioscience, Biotechnology & Biochemistry; Apr2004, Vol. 68 Issue 4, p887-893, 6p, 2 Charts, 7 Graphs
Publikováno v:
Bioscience, Biotechnology & Biochemistry; Feb2003, Vol. 67 Issue 2, p383-387, 5p, 2 Black and White Photographs, 5 Graphs
Autor:
SATO, KENJI, TANAKA, CHIE, KOTARU, MAKOTO, YOSHKAWA, HIDEKI, KAWABATA, MAKOTO, KEUCHI, TSUNEO, SATO, KENTA, NAKAMURA, YASUSHI, OHTSUKI, KOZO
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry; 2001, Vol. 25 Issue 5, p397-409, 13p
Autor:
Sha, Shiken, Minakuchi, Kazunobu, Higaki, Noriko, Sato, Kenji, Ohtsuki, Kozo, Kurata, Akie, Yoshikawa, Hideki, Kotaru, Makoto, Masumura, Takehiro, Ichihara, Ken'ichi, Tanaka, Kunisuke
Publikováno v:
Journal of Biochemistry; 1997, Vol. 121 Issue 5, p842-848, 7p
Publikováno v:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry; January 2003, Vol. 67 Issue: 2 p383-387, 5p
Autor:
Imai S; Department of Biological Resource Chemistry, Kyoto Prefectural University, Shimogamo, Sakyo-ku, Kyoto 606-8522, Japan. poooch@otemae.ac.jp, Fujita K, Miura M, Saeki T, Kotaru M, Iwami K
Publikováno v:
Journal of nutritional science and vitaminology [J Nutr Sci Vitaminol (Tokyo)] 2003 Aug; Vol. 49 (4), pp. 247-55.
Autor:
Higaki-Sato N; Department of Food Sciences & Nutritional Health, Kyoto Prefectural University, Shimogamo, Japan., Sato K, Esumi Y, Okumura T, Yoshikawa H, Tanaka-Kuwajima C, Kurata A, Kotaru M, Kawabata M, Nakamura Y, Ohtsuki K
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 2003 Jan 01; Vol. 51 (1), pp. 8-13.