Zobrazeno 1 - 10
of 50
pro vyhledávání: '"KOLSARICI, Nuray"'
Publikováno v:
In Food Control January 2019 95:71-76
Autor:
Demirok, Eda, Kolsarıcı, Nuray
Publikováno v:
In Food Research International September 2014 63 Part C:290-298
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. Feb2019, Vol. 36 Issue 2, p225-235. 11p. 5 Charts, 1 Graph.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Volume: 42, Issue: 5 505-513
Gıda
Gıda
In recent years,fat reduction strategies have been developed to prevent the health risksrelated to high fat content of foods. Oleogelation is one of the currenttechniques applied for that purpose in which the saturated fat and trans fatamounts is red
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::f1317cf4e6f3e04d8c4d92203322d5f9
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/29788/322510
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/29788/322510
Publikováno v:
Journal of Muscle Foods. Jan2010, Vol. 21 Issue 1, p142-165. 24p. 4 Diagrams, 8 Charts.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Soncu, Eda Demirok, Kolsarici, Nuray
BACKGROUNDInitially, we measured the acrylamide (AA) levels of chicken burgers (CBs) and chicken nuggets (CNs) purchased from fast food restaurants. After the determination of AA in these products, we aimed to investigate whether the use of green tea
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=r39c86a4b39b::87b3e07dc71f063c47a70f54158d145b
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/49725
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/49725
Publikováno v:
Volume: 11, Issue: 1
Gıda
Gıda
In Turkey, the most popular produced meat product is soudjouk. Each produced parties from most manufacturers show different quality characteristics. Therefore it is very difficult to standardize of its contents. In this study, 26 total samples from A
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::cc3668338f951fde5619ccd15ab9c307
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/6778/91279
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/6778/91279