Zobrazeno 1 - 10
of 102
pro vyhledávání: '"KOCATEPE, Demet"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Altan, Can Okan, Köstekli̇, Bayram, Çorapcı, Bengünur, İpar, Mehmet Sedat, Kocatepe, Demet, Turan, Hülya
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science June 2022 28
Publikováno v:
Food & Bioprocess Technology; Nov2024, Vol. 17 Issue 11, p3999-4024, 26p
Autor:
ALTAN, Can Okan1 okanaltan@sinop.edu.tr, KOCATEPE, Demet1, İPAR, Mehmet Sedat2, ÇORAPCI, Bengünur1, KÖSTEKLİ, Bayram1, TURAN, Hülya1
Publikováno v:
Journal of Agricultural Faculty of Gaziosmanpasa University / Gazi Osman Pasa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2023, Vol. 40 Issue 1, p41-49. 9p.
Autor:
Kocatepe, Demet1 (AUTHOR) demetkocatepe@hotmail.com, Turan, Hülya1 (AUTHOR), Gulgun, Unal Sengor F.2 (AUTHOR), Corapcı, Bengunur1 (AUTHOR), Altan, Can Okan1 (AUTHOR), Kostekli, Bayram1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Culinary Science & Technology. Jul2024, p1-15. 15p. 2 Illustrations.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
KOCATEPE, Demet, EYUBOĞLU, Asiye
Publikováno v:
Volume: 11, Issue: 2 45-54
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
Journal of Gaziosmanpasa Scientific Research
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
Journal of Gaziosmanpasa Scientific Research
Bu çalışmanın amacı, karides etinin mineral konsantrasyon düzeyleri üzerine dumanlama ve marinasyon işleminin etkisini belirlemektir. Marmara Denizi Tuzla Bölgesinden temin edilen örnekler, uygulanan ön işlemlerin ardından önce dumanlan
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::bb0b3c27374a228ff4befb6d5513268f
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gbad/issue/73117/1099041
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gbad/issue/73117/1099041
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Çorapcı, Bengünur1 bengucorapci@hotmail.com, Kocatepe, Demet1
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2019, Vol. 44 Issue 6, p1059-1070. 12p.