Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"KOCABAS, Aytac"'
Autor:
Kocabas, Aytac
Production of xylanase and itaconic acid (IA) from Aspergillus terreus NRRL 1960 from agricultural residues was investigated in this study. Two different media were tested and the medium having itaconic acid inducing capacity was chosen for further s
Externí odkaz:
http://etd.lib.metu.edu.tr/upload/3/12612067/index.pdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
GOKMEN, Suleyman1 sugokmen42@hotmail.com, KOCABAS, Aytac2, SAVRAN, Ibrahim2, SAYASLAN, Abdulvahit3, AYDIN, Mehmet Fatih4, YETIM, Hasan5
Publikováno v:
Journal of Agricultural Sciences / Tarim Bilimleri Dergisi. 2019, Vol. 25 Issue 1, p100-107. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology; Mar2021, Vol. 58 Issue 3, p962-967, 6p
Autor:
KOCABAS, Aytac
Publikováno v:
Volume: 1, Issue: 2 26-31
Anatolian Journal of Botany
Anatolian Journal of Botany
Bitkiler, dünyamız için hayative sürdürülebilir kaynaklardır. Eski çağlardan beri sadece oksijen tedarikçisideğil aynı zamanda gıda piramidinin önemli bir parçasıdırlar. Ayrıca, binlercebiyoaktif fitokimyasalın kaynağıdırlar. Ge
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::5822a9cfb75535f693ba39524f414db1
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ajb/issue/31838/345430
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ajb/issue/31838/345430
Publikováno v:
Web of Science
Mushrooms have become attractive materials as a source of physiologically valuable bioactive compounds recently. This study was designed to investigate antioxidant, antibacterial and cytotoxic properties of Schizophyllum commune Fr. which is highly d
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::cb8890c81f23127c824bae8952fb9965
https://avesis.gazi.edu.tr/publication/details/7b6cfe32-ebb1-4fc2-bc76-1402c6482552/oai
https://avesis.gazi.edu.tr/publication/details/7b6cfe32-ebb1-4fc2-bc76-1402c6482552/oai
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.