Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"KOBLITZ, M. G. B."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
COSTA, A. S., SILVA, C. R. da, COSTA, L. M. S, BARROS, N. A. de M., KOBLITZ, M. G. B., VIANA, E. de S., SOUZA, F. V. D.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
The enzymatic reactions are very important for food. They are responsíble for the formation of highly desirable cornpound, but can cause disorders and undesirable consequences. The physiological behaviour of vegetables and fruits is already known, s
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::9a860ee8fcafd945e67a61a6557fe9ac
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/877729
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/877729