Zobrazeno 1 - 10
of 73
pro vyhledávání: '"KLÁTYIK, Szandra"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
There is ample historical and scientifically proven information regarding the health benefits of spice paprika, including favourable physiological effects, anti-oxidant and anti-inflammatory properties. Nonetheless, even though it is consumed in smal
Externí odkaz:
https://library.oapen.org/handle/20.500.12657/49242
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Science of the Total Environment 20 February 2019 652:780-787
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sági, Gyuri, Bezsenyi, Anikó, Kovács, Krisztina, Klátyik, Szandra, Darvas, Béla, Székács, András, Mohácsi-Farkas, Csilla, Takács, Erzsébet, Wojnárovits, László
Publikováno v:
In Science of the Total Environment 1 May 2018 622-623:1009-1015
Autor:
Mörtl, Mária, Klátyik, Szandra, Molnár, Helga, Tömösközi-Farkas, Rita, Adányi, Nóra, Székács, András
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis April 2018 67:141-148
Autor:
Sági, Gyuri, Bezsenyi, Anikó, Kovács, Krisztina, Klátyik, Szandra, Darvas, Béla, Székács, András, Wojnárovits, László, Takács, Erzsébet
Publikováno v:
In Radiation Physics and Chemistry March 2018 144:361-366