Zobrazeno 1 - 10
of 54
pro vyhledávání: '"KILCAWLEY, K N"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Panthi, R R, Kelly, A L, Sundekilde, U K, Kilcawley, K N & Sheehan, J J 2017, ' A Metabolomic study of continental-type cheeses made from cow milks produced under indoor or outdoor feeding regimes ', IDF World Dairy Summit 2017, Belfast, Ireland, 29/10/2017-03/11/2017 .
Aarhus University
Aarhus University
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::81ac3609d3a79163987add86144ad76a
https://pure.au.dk/portal/da/publications/a-metabolomic-study-of-continentaltype-cheeses-made-from-cow-milks-produced-under-indoor-or-outdoor-feeding-regimes(161bccb1-1818-41ba-ac07-4406dc5eb0ff).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/a-metabolomic-study-of-continentaltype-cheeses-made-from-cow-milks-produced-under-indoor-or-outdoor-feeding-regimes(161bccb1-1818-41ba-ac07-4406dc5eb0ff).html
Autor:
KILCAWLEY, K N1 kieran.kilcawley@teagasc.i.e, O'CONNELL, P B2, HICKEY, D K1, SHEEHAN, E M2, BERESFORD, T P1, MCSWEENEY, P L H2
Publikováno v:
International Journal of Dairy Technology. May2007, Vol. 60 Issue 2, p81-88. 8p. 1 Black and White Photograph, 4 Charts, 1 Graph.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kilcawley, K. N.1 (AUTHOR) kkilcawley@moorepark.teagasc.ie, Wilkinson, M. G.2 (AUTHOR), Fox, P. F.3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Biotechnology. Mar2002, Vol. 16 Issue 1, p29-55. 27p. 8 Charts.