Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"KI, Masami"'
Autor:
Kiyota, Kyohei, Kawatsu, Kentaro, Sakata, Junko, Yoshimitsu, Masato, Akutsu, Kazuhiko, Satsuki-Murakami, Taro, Ki, Masami, Kajimura, Keiji, Yamano, Tetsuo
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 October 2017 232:43-48
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis February 2002 15(1):35-45
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ju, Hyang-Ran, Wu, Hung-Yiug, Ki, Masami, Tachibana, Nobuhiko, Sakono, Masanobu, Nishizono, Shoko, Sugano, Michihiro, Imaizumi, Katsumi
Publikováno v:
Journal of the Faculty of Agriculture, Kyushu University. 41(3/4):247-255
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
KUSABA-NAKAYAMA, Mioko, KI, Masami, KAWADA, Emiko, SATO, Masao, IKEDA, Ikuo, MOCHIZUKI, Toshihiro, IMAIZUMI, Katsumi
Publikováno v:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry; January 2001, Vol. 65 Issue: 11 p2448-2455, 8p
Autor:
Teratani S; Osaka Institute of Public Health., Ki M; Osaka Institute of Public Health., Murakami T; Osaka Institute of Public Health., Takatori S; Osaka Institute of Public Health.
Publikováno v:
Shokuhin eiseigaku zasshi. Journal of the Food Hygienic Society of Japan [Shokuhin Eiseigaku Zasshi] 2022; Vol. 63 (4), pp. 158-162.