Zobrazeno 1 - 10
of 42
pro vyhledávání: '"KEY PROTEINS"'
Publikováno v:
Annals of Microbiology, Vol 73, Iss 1, Pp 1-9 (2023)
Abstract Purpose The extracellular electron transfer (EET) capability enables electroactive microorganisms have a wide range of applications in energy production, wastewater treatment, bioremediation and chemical synthesis. Because the oxygen levels
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/98dddea7e1d447eda163e60adc3c0910
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biomedicine & Pharmacotherapy, Vol 115, Iss , Pp - (2019)
In our previous works, we highlight nine candidates (Cathepsin D, Lamp1, Tpi1, Fgb, FVII, Mst4, CDK4, Hdgf and Glud1) that might be key proteins of combination therapy anti-fibrosis in rats. In this research, in order to verify the function of candid
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e35ff692cdf94d518b4e49fe0b7eff75
Autor:
Tanja Kortemme, Xingjie Pan
Publikováno v:
The Journal of Biological Chemistry
The computational de novo protein design is increasingly applied to address a number of key challenges in biomedicine and biological engineering. Successes in expanding applications are driven by advances in design principles and methods over several
Autor:
Natacha Caballero Gómez, Esther Alonso, Antonio Gálvez, Nabil Benomar, Beatriz Pérez Montoro, Charles W. Knapp, Hikmate Abriouel, Saïd Ennahar, Peter Horvatovich
Publikováno v:
Food Research International
Food Research International, Elsevier, 2018, 111, pp.58-66. ⟨10.1016/j.foodres.2018.04.072⟩
Food Research International, 111, 58-66. Elsevier
Food Research International, Elsevier, 2018, 111, pp.58-66. ⟨10.1016/j.foodres.2018.04.072⟩
Food Research International, 111, 58-66. Elsevier
International audience; We analyzed the adhesion capacity to mucus of 31 Lactobacillus pentosus strains isolated from naturally fermented Aloreña green table olives using an immobilized mucin model. On the basis of their adhesive capacity to mucin,
Autor:
Hikmate Abriouel, Saïd Ennahar, Peter Horvatovich, Nabil Benomar, Charles W. Knapp, Natacha Caballero Gómez, Beatriz Pérez Montoro, Antonio Gálvez
Publikováno v:
Food Microbiology, 72(Supplement C), 31-38. ACADEMIC PRESS LTD-ELSEVIER SCIENCE LTD
Food Microbiology
Food Microbiology, Elsevier, 2018, 72, pp.31-38. ⟨10.1016/j.fm.2017.11.006⟩
Food Microbiology
Food Microbiology, Elsevier, 2018, 72, pp.31-38. ⟨10.1016/j.fm.2017.11.006⟩
Acidity often prevents the undesirable microbial colonization both in fermented foods and under gastric conditions. Thus, the acid resistance of Lactobacillus pentosus strains used as starter cultures and/or probiotics requires further understanding.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.