Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"KESKIN, Semin Ozge"'
Autor:
ACAR, Lale1, KESKIN, Semin Ozge1,2 seminozgekeskin@gmail.com
Publikováno v:
Carpathian Journal of Food Science & Technology. 2024, Vol. 16 Issue 3, p90-101. 12p.
Autor:
KARAKOYUN, ONUR1, KESKIN, SEMIN OZGE1,2 seminozgekeskin@gmail.com
Publikováno v:
Annals of the University Dunarea de Jos of Galati Fascicle VI: Food Technology / Analele Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi, Fascicula VI: Tehnologia Produselor Alimentare. Aug2023, Vol. 47 Issue 1, p140-153. 14p.
Autor:
ACAR, LALE1, KESKIN, SEMIN OZGE1,2 seminozgekeskin@gmail.com
Publikováno v:
Annals of the University Dunarea de Jos of Galati Fascicle VI: Food Technology / Analele Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi, Fascicula VI: Tehnologia Produselor Alimentare. Aug2023, Vol. 47 Issue 1, p154-166. 13p.
Autor:
Keskin, Semin Ozge, Sumnu, Gulum
Publikováno v:
Legume Science; Sep2024, Vol. 6 Issue 3, p1-15, 15p
Autor:
Keskin, Semin Ozge
The main objective of the study was to determine the effects of enzymes on quality of breads baked in halogen lamp-microwave combination, microwave and conventional oven. It was also aimed to determine the optimum processing conditions in these ovens
Externí odkaz:
http://etd.lib.metu.edu.tr/upload/1261817/index.pdf
Autor:
Keskin, Semin Ozge, Ali, Tahira Mohsin, Ahmed, Jasim, Shaikh, Marium, Siddiq, Muhammad, Uebersax, Mark A.
Publikováno v:
Legume Science; Mar2022, Vol. 4 Issue 1, p1-15, 15p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
European Food Research and Technology; May 2005, Vol. 220 Issue: 5-6 p546-551, 6p