Zobrazeno 1 - 10
of 38
pro vyhledávání: '"KELES, Gurhan"'
Follicular flushing using double lumen needle yields more oocytes in mono-follicular poor responders
Autor:
Pabuccu, Emre G., Arslanca, Tufan, Ucar, Ugras, Keles, Gurhan, Celikel, Ozgul, Pabuccu, Recai
Publikováno v:
In Journal of Gynecology Obstetrics and Human Reproduction November 2021 50(9)
Autor:
Ates, Serkan *, Keles, Gurhan, Demirci, Ugur, Dogan, Sukru, Kirbas, Mesut, Filley, Shelby J., Parker, Nathan B.
Publikováno v:
In Small Ruminant Research November 2020 192
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Keles, Gurhan1 gurhankeles@msn.com, Kocaman, Veli1, Ustundag, Ahmet Onder1, Zungur, Aslı2, Ozdogan, Mursel2
Publikováno v:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences. Apr2018, Vol. 31 Issue 4, p522-528. 7p.
Publikováno v:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences. Mar2017, Vol. 30 Issue 3, p363-369. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
COSKUN, Behic1, KELES, Gurhan2 gurhan.keles@adu.edu.tr, INAL, Fatma1, ALATAS, M. Selcuk1, ATES, Serkan3
Publikováno v:
Scientific Papers. Series D. Animal Science. 2014, Vol. 42, p85-89. 5p.
BACKGROUNDAn understanding of the dynamics that affect the nutrient content of forages with advancing growth stages is critical for designing equally dynamic feeding programmes. This study compared the agronomic characteristic and feeding values of f
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=r39c86a4b39b::aeae98e2638b4b62a352f414570e9b10
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/57225
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/57225
WOS: 000333080600021
In this study, crude protein and digestible crude protein production (kg/da) of barley, wheat, rye, triticale and oat were measured at booting and dough stages of maturity and their protein fractions were determined accordin
In this study, crude protein and digestible crude protein production (kg/da) of barley, wheat, rye, triticale and oat were measured at booting and dough stages of maturity and their protein fractions were determined accordin
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4883::b041986c998441efe5b9f3d2f1f0ffa2
https://hdl.handle.net/20.500.12395/31097
https://hdl.handle.net/20.500.12395/31097
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.