Zobrazeno 1 - 10
of 291
pro vyhledávání: '"KAYA, MÜKERREM"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kızılkaya, Muhammed Furkan, Yılmaz Oral, Zeynep Feyza, Sallan, Selen, Kaban, Güzin, Kaya, Mükerrem
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis June 2023 119
Publikováno v:
In Food Science and Human Wellness January 2023 12(1):266-274
Publikováno v:
Foods; Oct2024, Vol. 13 Issue 20, p3306, 14p
Publikováno v:
In LWT January 2022 153
Publikováno v:
In Journal of Stored Products Research September 2021 93
Publikováno v:
In LWT June 2021 145
Publikováno v:
The EuroBiotech Journal, Vol 5, Iss 2, Pp 79-91 (2021)
Citric acid, an intermediate product of the Krebs cycle, has a wide usage area in the food industry since it has some functions such as acidulant, flavouring agent, preservative and antioxidant. Although molds are the most commonly used microorganism
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2264858251614d11a35b7b406637e011
Publikováno v:
In LWT December 2020 134