Zobrazeno 1 - 10
of 66
pro vyhledávání: '"KAVAS, Nazan"'
Autor:
Kavas, Nazan
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science June 2022 28
Publikováno v:
In Food Bioscience October 2021 43
Publikováno v:
Scientific Chronicles / Epistimonika Chronika. 2023, Vol. 28 Issue 2, p263-275. 13p.
Publikováno v:
Scientific Chronicles / Epistimonika Chronika. 2023, Vol. 28 Issue 2, p248-262. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kavas, Nazan1 nazan.kavas@ege.edu.tr, Kınık, Gökhan Kavas2,Özer2, Ateş, Mustafa3, Şatır, Gülçin4, Kaplan, Muammer5
Publikováno v:
Dairy / Mljekarstvo. Oct-Dec2022, Vol. 72 Issue 4, p226-234. 9p.
Autor:
Kavas, Nazan1 (AUTHOR) nazan.kavas@ege.edu.tr, Kavas, Gökhan2 (AUTHOR), Kınık, Özer2 (AUTHOR), Ateş, Mustafa3 (AUTHOR), Şatır, Gülçin4 (AUTHOR), Kaplan, Muammer5 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Oct2022, Vol. 46 Issue 10, p1-12. 12p.
© 2022, Hrvatska Mljekarska Udruga. All rights reserved.The aim of this study was to determine the changes in free fatty acids and amino acids during storage of synbiotic microcapsule-added goat cheeses and determine the effect of microencapsulation
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1865::64f652653ba547522dc2e06571790fb9
http://acikerisim.sdu.edu.tr/xmlui/handle/123456789/98026
http://acikerisim.sdu.edu.tr/xmlui/handle/123456789/98026
Publikováno v:
Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka
Volume 72
Issue 4
Volume 72
Issue 4
The aim of this study was to determine the changes in free fatty acids and amino acids during storage of synbiotic microcapsule-added goat cheeses and determine the effect of microencapsulation on these changes during storage. Another objective was a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.