Zobrazeno 1 - 10
of 50
pro vyhledávání: '"KAVAS, Gökhan"'
Publikováno v:
In Food Bioscience October 2021 43
Autor:
Kavas, Nazan1 (AUTHOR) nazan.kavas@ege.edu.tr, Kavas, Gökhan2 (AUTHOR), Kınık, Özer2 (AUTHOR), Ateş, Mustafa3 (AUTHOR), Şatır, Gülçin4 (AUTHOR), Kaplan, Muammer5 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Oct2022, Vol. 46 Issue 10, p1-12. 12p.
© 2022, Hrvatska Mljekarska Udruga. All rights reserved.The aim of this study was to determine the changes in free fatty acids and amino acids during storage of synbiotic microcapsule-added goat cheeses and determine the effect of microencapsulation
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1865::64f652653ba547522dc2e06571790fb9
http://acikerisim.sdu.edu.tr/xmlui/handle/123456789/98026
http://acikerisim.sdu.edu.tr/xmlui/handle/123456789/98026
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scientific Chronicles / Epistimonika Chronika; 2023, Vol. 28 Issue 2, p263-275, 13p
Publikováno v:
Scientific Chronicles / Epistimonika Chronika; 2023, Vol. 28 Issue 2, p248-262, 15p
Publikováno v:
Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka
Volume 72
Issue 4
Volume 72
Issue 4
The aim of this study was to determine the changes in free fatty acids and amino acids during storage of synbiotic microcapsule-added goat cheeses and determine the effect of microencapsulation on these changes during storage. Another objective was a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
KAVAS, Nazan, KAVAS, Gökhan
Publikováno v:
Volume: 59, Issue: 2 335-346
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Objective: The objective of this study was to produce a non-dairy yogurt-like fermented product by enriching almond milk obtained from almonds, whose functional properties are well known, with egg white protein powder (EWPP) and sucrose - maltose.Mat
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::476094f9d9f479b5b0e635549753ece9
https://dergipark.org.tr/tr/pub/zfdergi/issue/71143/1000476
https://dergipark.org.tr/tr/pub/zfdergi/issue/71143/1000476