Zobrazeno 1 - 10
of 45
pro vyhledávání: '"KAVANOVÁ, MONIKA"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kavanová, Monika
The diploma thesis is dealing with the monitoring of quality of beef meat during the process of ageing. In the literary overview the terms beef meat and quality are defined, the consumption of beef meat is stated and the composition and attributes of
Externí odkaz:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-362616
Autor:
Ploschuk, Rocio Antonella, Miralles, Daniel Julio, Kavanová, Monika, Striker, Gustavo Gabriel
Publikováno v:
Journal of Agronomy & Crop Science; Oct2024, Vol. 210 Issue 5, p1-12, 12p
Autor:
Kavanová, Monika.
München, Techn. Univ., Diss., 2006.
Externí odkaz:
http://mediatum2.ub.tum.de/doc/613553/document.pdf
http://deposit.ddb.de/cgi-bin/dokserv?idn=985298170
http://deposit.ddb.de/cgi-bin/dokserv?idn=985298170
Autor:
Grimoldi, Agustin A., Kavanová, Monika, Lattanzi, Fernando A., Schäufele, Rudi, Schnyder, Hans
Publikováno v:
The New Phytologist, 2006 Jan 01. 172(3), 544-553.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4131238
Publikováno v:
The New Phytologist, 2005 Nov 01. 168(2), 435-444.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3694551
Autor:
Severini, Alan D, Álvarez-Prado, Santiago, Otegui, María E, Kavanová, Monika, Vega, Claudia R C, Zuil, Sebastián, Ceretta, Sergio, Acreche, Martín, Amarilla, Fidencia, Cicchino, Mariano, Fernández-Long, María E, Crespo, Aníbal, Serrago, Román, Miralles, Daniel J
Publikováno v:
In Silico Plants; 2024, Vol. 6 Issue 1, p1-19, 19p
Publikováno v:
Plant Physiology, 2006 Jun 01. 141(2), 766-775.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/20205796
Autor:
KAVANOVÁ, MONIKA, GLOSER, VÎT
Publikováno v:
Annals of Botany, 2005 Feb 01. 95(3), 457-463.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/42795856
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.