Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"KATSOYANNOS, EVANGELOS"'
Autor:
Stamatopoulos, Konstantinos, Katsoyannos, Evangelos, Chatzilazarou, Arhontoula, Konteles, Spyros J.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 July 2012 133(2):344-351
Autor:
Chatzilazarou, Arhontoula1, Katsoyannos, Evangelos2, Gortzi, Olga3, Lalas, Stavros3 slalas@teilar.gr, Paraskevopoulos, Yiannis1, Dourtoglou, Euthalia1, Tsaknis, John2
Publikováno v:
Journal of the Air & Waste Management Association (Air & Waste Management Association). Apr2010, Vol. 60 Issue 4, p454-459. 6p. 5 Charts.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food & Nutrition Research. 2008, Vol. 47 Issue 4, p181-188. 8p. 3 Charts, 5 Graphs.
Autor:
Stamatopoulos K; Department of Food Technology, Faculty of Food Technology and Nutrition, Technological Educational Institute of Athens, 12 Ag. Spyridonos St., Egaleo, Athens 12210, Greece. stamato_k@hotmail.gr., Katsoyannos E; Department of Food Technology, Faculty of Food Technology and Nutrition, Technological Educational Institute of Athens, 12 Ag. Spyridonos St., Egaleo, Athens 12210, Greece. ekatso@teiath.gr., Chatzilazarou A; Department of Oenology and Beverage Technology, Faculty of Food Technology and Nutrition, Technological Educational Institute of Athens, 12 Ag. Spyridonos St., Egaleo, Athens 12210, Greece. arhchatzi@yahoo.gr.
Publikováno v:
Antioxidants (Basel, Switzerland) [Antioxidants (Basel)] 2014 Apr 08; Vol. 3 (2), pp. 229-44. Date of Electronic Publication: 2014 Apr 08.
Autor:
Stamatopoulos K; Department of Food Technology, Faculty of Food Technology and Nutrition, Technological Educational Institute of Athens, 12 Ag. Spyridonos St., Egaleo, Athens 122 10, Greece. stamato_k@hotmail.com., Chatzilazarou A; Department of Oenology and Beverage Technology, Faculty of Food Technology and Nutrition, Technological Educational Institute of Athens, 12 Ag. Spyridonos St., Egaleo, Athens 122 10, Greece. arhchatzi@yahoo.gr., Katsoyannos E; Department of Food Technology, Faculty of Food Technology and Nutrition, Technological Educational Institute of Athens, 12 Ag. Spyridonos St., Egaleo, Athens 122 10, Greece. ekatso@teiath.gr.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2013 Dec 30; Vol. 3 (1), pp. 66-81. Date of Electronic Publication: 2013 Dec 30.