Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"KARLIDAG, SEMIRAMIS"'
Autor:
Yil, Gulsah1 (AUTHOR) gulsah.saatcioglu@ozal.edu.tr, Karlidag, Semiramis2 (AUTHOR), Akyol, Abuzer2 (AUTHOR), Koseman, Abdurrahman2 (AUTHOR), Uyumlu, Ayşe Burçin3 (AUTHOR), Yilmaztekin, Murat4 (AUTHOR), Erdogan, Selim3 (AUTHOR), Seker, Ibrahim5 (AUTHOR)
Publikováno v:
Grana. Jul2022, Vol. 61 Issue 4, p296-306. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences. 2021, Vol. 39 Issue 4, p273-280. 8p.
Autor:
KARLIDAG, SEMIRAMIS1,2, KESKIN, MERVE3,4 merveozdemirkeskin@gmail.com, BAYRAM, SINAN5, MAYDA, NAZLI6, OZKOK, ASLI7
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences. 2021, Vol. 39 Issue 3, p208-216. 9p.
Autor:
Yil, Gulsah, Karlidag, Semiramis
Publikováno v:
Manas Journal of Agriculture Veterinary & Life Sciences; 2023, Vol. 13 Issue 1, p40-49, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
ERDOĞAN, Selim, KARLİDAG, Semiramis, BASGEL, Serkan, ULU, Ahmet, YİLMAZTEKİN, Murat, KARADOL, Gülsah, UGUR, Yılmaz, ATES, Burhan
Publikováno v:
Volume: 1, Issue: 2 32-45
Journal of Apitherapy and Nature
Journal of Apitherapy and Nature
Theaim of this study was to investigate the thermal effect on 5-hydroxymethylfurfuraldehyde(HMF), glucose, fructose, maltose contentsand changes in the antioxidant potential of honeys threated at different temperatures (25, 35, 50 and65°C for 30 min
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::5c5dab4d2aba0a93accb5de7730f7f9a
https://dergipark.org.tr/tr/pub/jan/issue/40020/461691
https://dergipark.org.tr/tr/pub/jan/issue/40020/461691