Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"KARIM,Md. Ziaul"'
Autor:
Chowdhury, Zaira Z.1 dr.zaira.chowdhury@um.edu.my, Karim, Md. Ziaul1, Ashraf, Muhammad Aqeel2,3 ashraf@ums.edu.my, Khalid, Khalisanni4
Publikováno v:
BioResources. 2016, Vol. 11 Issue 2, p3356-3372. 17p. 1 Black and White Photograph, 1 Diagram, 4 Charts, 2 Graphs.
Autor:
KARIM,Md. Ziaul, YOKOTA,Shinso, RAHMAN,Md. Mahabubur, EIZAWA,Junji, SAITO,Yasuno, AZAD,Mustafa Abul Kalam, ISHIGURI,Futoshi, IIZUKA,Kazuya, YOSHIZAWA,Nobuo
Publikováno v:
宇都宮大学農学部演習林報告. (43号):171-176
text
紀要論文 / Departmental Bulletin Paper
紀要論文 / Departmental Bulletin Paper
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
BioResources; 2016, Vol. 11 Issue 2, p3840-3855, 16p, 2 Color Photographs, 1 Black and White Photograph, 1 Chart, 4 Graphs
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Karim MZ; Laboratory of Food Preventive Medicine, Department of Life Science, Faculty of Science, Okayama University of Science, Okayama, Japan., Uesugi D; Laboratory of Food Preventive Medicine, Department of Life Science, Faculty of Science, Okayama University of Science, Okayama, Japan., Nakayama N; Laboratory of Food Preventive Medicine, Department of Life Science, Faculty of Science, Okayama University of Science, Okayama, Japan., Hossain MM; Professor and Director, Institute of Biological Sciences, University of Rajshahi, Rajshahi, Bangladesh., Ishihara K; Laboratory of Food Preventive Medicine, Department of Life Science, Faculty of Science, Okayama University of Science, Okayama, Japan., Hamada H; Laboratory of Food Preventive Medicine, Department of Life Science, Faculty of Science, Okayama University of Science, Okayama, Japan.
Publikováno v:
Biochemistry insights [Biochem Insights] 2016 Dec 18; Vol. 8 (Suppl 2), pp. 33-37. Date of Electronic Publication: 2016 Dec 18 (Print Publication: 2015).