Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"KARADENİZ, Bülent"'
Autor:
Karaoğlu, Öznur, Serhatlı, Müge, Pelvan, Ebru, Karadeniz, Bülent, Demirtas, Ilknur, Çakırca, Gamze, Sipahi, Hande, Özhan, Yağmur, Karapınar, Gözdem, Charehsaz, Mohammad, Aydın, Ahmet, Yesilada, Erdem, Alasalvar, Cesarettin
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods June 2023 105
Autor:
Pelvan, Ebru, Serhatlı, Müge, Karaoğlu, Öznur, Karadeniz, Bülent, Pembeci Kodolbaş, Ceyda, Aslı Öncü, Neşe, Çakırca, Gamze, Damarlı, Emel, Başdoğan, Günay, Mergen Duymaz, Gizem, Emir Akyıldız, İsmail, Düz, Gamze, Acar, Sezer, Özhan, Yağmur, Sipahi, Hande, Charehsaz, Mohammad, Aydın, Ahmet, Yesilada, Erdem, Alasalvar, Cesarettin
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods October 2022 97
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Harran Journal of Agricultural & Food Science; 2024, Vol. 28 Issue 1, p108-117, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tosun, İlkay, Karadeniz, Bülent
Publikováno v:
Volume: 20, Issue: 1 78-83
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
Çay, dünyada sudan sonra en çok tüketilen bir içecektir. Son yıllarda, çayın fenolik madde içeriği ve insan sağlığı üzerine etkisi en fazla çalışılan konulardan biridir. Bu çalışmada, çayın fenolik madde içeriği, antioksidan
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::323f0e5b1ae0c8c14087aa189d31cd62
https://dergipark.org.tr/tr/pub/omuanajas/issue/20232/214220
https://dergipark.org.tr/tr/pub/omuanajas/issue/20232/214220
Autor:
Karadeniz, Bülent
Tez (doktora) -- Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 2011 Libra Kayıt No: 74568 Özet,Pervaporasyon, seçici bir membran kullanılarak bir karışımdan istenilen bileşenlerin vakum ile ayrılması işlemidir. Günümüzde 69’dan fazla aroma bileşiği
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9773::413dad38dd3dde33a9fcaf04223d80aa
https://hdl.handle.net/20.500.12712/26651
https://hdl.handle.net/20.500.12712/26651
Autor:
Karadeniz, Bülent
Bu çalışmanın amacı Liquidambar orientalis bitkisinden elde edilen bir çeşit zamk olan Sığla balzamının hücre canlılığı ve genotoksisite üzerine etkilerini in vitro insan lenfosit hücrelerinde araştırmaktır. Sığla balzam ekstra
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10208::304d9bf36906430a20266a4517092a9f
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/615956
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/615956