Zobrazeno 1 - 10
of 188
pro vyhledávání: '"KARABASIL, NEDJELJKO"'
Autor:
Arsić, Miloš, Vićić, Ivan, Galić, Nataša, Dmitrić, Marko, Kureljušić, Jasna, Dimitrijević, Mirjana, Petrović, Miloš, Šarić, Ljubiša, Karabasil, Nedjeljko
Publikováno v:
In Research in Veterinary Science 20 December 2022 152:167-174
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Čobanović, Nikola *, Stajković, Silvana, Kureljušić, Jasna, Žutić, Jadranka, Kureljušić, Branislav, Stanković, Sanja Dj, Karabasil, Nedjeljko
Publikováno v:
In Preventive Veterinary Medicine March 2021 188
Autor:
Karabasil, Nedjeljko1 nedja@vet.bg.ac.rs, Bošković, Tamara2, Kilibarda, Nataša3, Čobanović, Nikola1, Vićić, Ivan1, Dimitrijević, Mirjana1
Publikováno v:
Meat Technology. 2023, Vol. 64 Issue 2, p133-135. 3p.
Autor:
Dmitric, Marko, Debeljak, Zoran, Vidanovic, Dejan, Sekler, Milanko, Vaskovic, Nikola, Matovic, Kazimir, Karabasil, Nedjeljko
Publikováno v:
The Journal of Parasitology, 2018 Oct 01. 104(5), 557-559.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26646626
Autor:
Vidaković Knežević, Suzana, Knežević, Slobodan, Vranešević, Jelena, Milanov, Dubravka, Ružić, Zoran, Karabasil, Nedjeljko, Kocić-Tanackov, Sunčica
Publikováno v:
Foods; Mar2024, Vol. 13 Issue 5, p806, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Karabasil Nedjeljko, Bošković Tamara, Tomašević Igor, Vasilev Dragan, Dimitrijević Mirjana, Katanić Nenad, Antić Dragan
Publikováno v:
Acta Veterinaria, Vol 68, Iss 4, Pp 373-390 (2018)
The production of traditional meat products has a considerable potential in the Republic of Serbia, particularly in small and micro (household) establishments. Among a large number of traditional meat products, dry fermented sausages and dried meat p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/de602678c7b045c1ba816eba3616c999