Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"KANCA, Nazlı"'
Autor:
KANCA, Nazlı1 nazli.turkmen@ankara.edu.tr, BAŞ, Bülent2, ALBAYRAK DELİALİOĞLU, Rabia3, GÜRSOY, Ayşe1
Publikováno v:
Veterinary Journal of Ankara University / Ankara Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi. 2023, Vol. 70 Issue 3, p293-301. 9p.
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2023, Vol. 48 Issue 1, p38-49. 12p.
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2022, Vol. 47 Issue 4, p591-603. 13p.
Publikováno v:
Volume: 47, Issue: 4 591-603
The Journal of Food
Gıda
The Journal of Food
Gıda
In this study, buttermilk powder, a dairy by-product, was used in ice cream production at different rates. The amount of buttermilk powder was calculated as 5%, 10%, 20%, 30% and 40% of skimmed milk powder used in mix composition. Addition of butterm
Publikováno v:
Volume: 48, Issue: 1 38-49
The Journal of Food
Gıda
The Journal of Food
Gıda
In the study, fermented beverages were produced from cow's milk including whey at different rates (0%, 25%, 50%, 75%, 100%). As the whey increase, the gross composition and the brightness of the samples decreased, the yellowness-greenness increased (
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::e63ffa16675c74f62488caabf6a1cb69
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/73994/1194794
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/73994/1194794
Autor:
KANCA, Nazlı, AVŞAR, Yahya Kemal
Publikováno v:
Research in Agricultural Sciences; May2023, Vol. 54 Issue 2, p89-94, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
ONARAN ACAR, Bahar, KANCA, Nazlı
Publikováno v:
Journal of Health Sciences / Sağlık Bilimleri Dergisi; Apr2022, Vol. 31 Issue 1, p101-106, 6p
Autor:
DOĞANCI, Hülya Nur1, KIRMIZI, Naim Alper1, KÖKSAL, Ali1, KANCA, Nazlı1 nazli.turkmen@ankara.edu.tr
Publikováno v:
Turkish Journal of Agricultural & Natural Sciences. 2024, Vol. 11 Issue 4, p860-869. 10p.