Zobrazeno 1 - 10
of 3 325
pro vyhledávání: '"KAMSA"'
Autor:
Bayramova, Alla
Publikováno v:
Music in Art, 2020 Apr 01. 45(1/2), 115-134.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/27141564
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sahat, Oraya1 (AUTHOR), Kamsa-ard, Supot2 (AUTHOR) supot@kku.ac.th, Suwannatrai, Apiporn Thinkhamrop3 (AUTHOR), Lim, Apiradee4 (AUTHOR), Kamsa-ard, Siriporn2 (AUTHOR), Bilheem, Surichai5 (AUTHOR), Daoprasert, Karnchana6 (AUTHOR), Leklob, Atit7 (AUTHOR), Uadrang, Surin7 (AUTHOR), Santong, Chalongpon8 (AUTHOR), Sriket, Nithima9 (AUTHOR), Chansaard, Wasan9 (AUTHOR)
Publikováno v:
PLoS ONE. 12/11/2024, Vol. 19 Issue 12, p1-16. 16p.
Autor:
McDowell, John H.
Publikováno v:
Language in Society, 1983 Mar 01. 12(1), 23-46.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4167352
Autor:
McDowell, John H.
Publikováno v:
The Journal of American Folklore, 1981 Jan 01. 94(371), 1-18.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/540773
Autor:
McDowell, John H.
Publikováno v:
Journal of the Folklore Institute, 1982 May 01. 19(2/3), 119-139.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3814009
Autor:
McDowell, John H.
Publikováno v:
Journal of Folklore Research, 1990 Jan 01. 27(1/2), 67-84.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3814459
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
European Journal of Engineering and Technology Research. 5:501-509
The study was aimed at establishing storage stability indices of a traditional smoke dried product kamsa, produced from beef. The sample was produced using a standardized method and stored over a period of six months. Data for sorption studies was ge
Publikováno v:
European Journal of Engineering Research and Science. 5:501-509
The study was aimed at establishing storage stability indices of a traditional smoke dried product kamsa, produced from beef. The sample was produced using a standardized method and stored over a period of six months. Data for sorption studies was ge