Zobrazeno 1 - 10
of 40
pro vyhledávání: '"KAMINISHI Yoshio"'
Autor:
Funahashi, Aki, Komatsu, Masaharu, Furukawa, Tatsuhiko, Yoshizono, Yuki, Yoshizono, Hikari, Orikawa, Yasuhiro, Takumi, Shota, Shiozaki, Kazuhiro, Hayashi, Seiichi, Kaminishi, Yoshio, Itakura, Takao
Publikováno v:
In Comparative Biochemistry and Physiology, Part C March-April 2016 181-182:35-39
Autor:
Hassanin, Abeer A. I.1,2 (AUTHOR) drabeer2000@gmail.com, Kaminishi, Yoshio2 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Aquatic Research. Sep2019, Vol. 11 Issue 3, p277-285. 9p.
Autor:
Hassanin, Abeer1,2,3 (AUTHOR) drabeer2000@gmail.com, Kaminishi, Yoshio2 (AUTHOR), Itakura, Takao2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Toxicology Mechanisms & Methods. Jan2017, Vol. 27 Issue 1, p36-44. 9p. 4 Diagrams, 6 Charts, 1 Graph.
Publikováno v:
Egyptian Journal of Aquatic Biology & Fisheries. Jul2014, Vol. 18 Issue 2, p115-124. 10p.
Publikováno v:
鹿児島大学水産学部紀要 = Memoirs of Faculty of Fisheries Kagoshima University. 63:1-8
We investigated the effect of deoxidized atmosphere storage on sashimi qualities in order to propose the critical control point for the quality assessment of sashimi. The sashimi quality of bigeye-tuna and bonito with or without deoxidizer was evalua
Publikováno v:
Fisheries Science. Feb2000, Vol. 66 Issue 1, p161-165. 5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
水産大学校研究報告. 47(3):113-120
Publikováno v:
水産大学校研究報告. 46(4):191-195
Publikováno v:
水産大学校研究報告. 46(2):85-93