Zobrazeno 1 - 10
of 365
pro vyhledávání: '"KAMERLING, J. P."'
Autor:
Vliegenthart, J. F. G., Burgt, Y. E. M., Bergsma, J., Bleeker, I. P., Paul J.H.C. Mijland, Kerk-Van Hoof, A., Kamerling, J. P.
Publikováno v:
BASE-Bielefeld Academic Search Engine
Carbohydrate Research, 325(3), 183. Elsevier
Carbohydrate Research, 325(3), 183. Elsevier
Granular potato starches were methylated in aqueous suspension with dimethyl sulfate to molar substitution (MS) values up to 0.29. Fractions containing mainly amylose or amylopectin were obtained after aqueous leaching of the derivatised starch granu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::0a0c9649970edc69410ede8aee7c6008
https://dspace.library.uu.nl/handle/1874/5316
https://dspace.library.uu.nl/handle/1874/5316
Autor:
Vliegenthart, J. F. G., Burgt, Y. E. M., Bergsma, J., Bleeker, I. P., Paul J.H.C. Mijland, Kerk-Van Hoof, A., Kamerling, J. P.
Publikováno v:
BASE-Bielefeld Academic Search Engine
Carbohydrate Research, 329(2), 341. Elsevier
Carbohydrate Research, 329(2), 341. Elsevier
Amylose was methylated with CH3I in alkaline aqueous suspension, yielding methylated amylose (MeAl) with a degree of substitution of 1.44 (s
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::f53fb0c998f7deb8732c6fa4c00c0bd2
https://dspace.library.uu.nl/handle/1874/5342
https://dspace.library.uu.nl/handle/1874/5342
Autor:
Vliegenthart, J. F. G., Burgt, Y. E. M., Bergsma, J., Bleeker, I. P., Paul J.H.C. Mijland, Kamerling, J. P.
Publikováno v:
Carbohydrate Research, 327(4), 423. Elsevier
BASE-Bielefeld Academic Search Engine
BASE-Bielefeld Academic Search Engine
Granular potato starch and amylopectin potato starch were methylated to molar substitutions (MS) up to 0.29. Extensive alpha-amylase digestion gave mixtures of partially methylated oligomers. Precipitation of larger fragments by methanol yielded main
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::3c48a83f7adf17493437f4303426161a
https://dspace.library.uu.nl/handle/1874/5674
https://dspace.library.uu.nl/handle/1874/5674
Autor:
Geel-Schutten, G. H., Faber, E. J., Smit, E., Bonting, K., Smith, M. R., Ten Brink, B., Kamerling, J. P., Vliegenthart, J. F. G., Lubbert Dijkhuizen
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Applied and Environmental Microbiology, 7, 65, 3008-3014
University of Groningen
Applied and environmental microbiology, 65(7), 3008-3014. AMER SOC MICROBIOLOGY
Applied and Environmental Microbiology, 7, 65, 3008-3014
University of Groningen
Applied and environmental microbiology, 65(7), 3008-3014. AMER SOC MICROBIOLOGY
Lactobacillus reuteri LB 121 cells growing on sucrose synthesize large amounts of a glucan (D-glucose) and a fructan (D-fructose) with molecular masses of 3,500 and 150 kDa, respectively. Methylation studies and (13)C or (1)H nuclear magnetic resonan
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::a2803deee91ec5e288d490f39a3a6415
http://resolver.tudelft.nl/uuid:f199db7c-1a44-4b7f-bd86-41693c65fa06
http://resolver.tudelft.nl/uuid:f199db7c-1a44-4b7f-bd86-41693c65fa06
Autor:
Hard, K., Damm, J. B. L., Spruijt, M. P. N., Aldert Bergwerff, Kamerling, J. P., Dedem, G. W. K., Vliegenthart, J. F. G.
Publikováno v:
European journal of biochemistry, 205(2), 785. Blackwell Synergy
Scopus-Elsevier
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::9e0071e4f519bdb76021c3dfb0fab10a
https://dspace.library.uu.nl/handle/1874/5739
https://dspace.library.uu.nl/handle/1874/5739
Autor:
Pfeiffer, G., Stirm, S., Geyer, R., Strube, K. -H, Aldert Bergwerff, Kamerling, J. P., Vliegenthart, J. F. G.
Publikováno v:
Glycobiology, 2(5), 411. IRL Press
Scopus-Elsevier
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::09b87de9583aa5934d0286eb145b8b74
https://dspace.library.uu.nl/handle/1874/5639
https://dspace.library.uu.nl/handle/1874/5639
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Huisman, M. M. H., Fransen, C. T. M., Kamerling, J. P., Vliegenthart, J. F. G., Schols, H A., Voragen, A. G. J.
Publikováno v:
Biopolymers; Mar2001, Vol. 58 Issue 3, p279-294, 16p