Zobrazeno 1 - 10
of 67
pro vyhledávání: '"KALKAN, Selin"'
Autor:
Kalkan, Selin, Balpetek Külcü, Duygu
Publikováno v:
Journal of Culinary Science & Technology; 2024, Vol. 22 Issue 5, p1008-1024, 17p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Harran Journal of Agricultural & Food Science. 2021, Vol. 25 Issue 3, p362-376. 15p.
Publikováno v:
Gümüshane Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi. 2021, Vol. 11 Issue 1, p219-228. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
KALKAN, Selin1 selin.kalkan@giresun.edu.tr
Publikováno v:
Journal of the Institute of Science & Technology / Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi. 2019, Vol. 9 Issue 1, p572-580. 9p.
In this study, the influence of artichoke leaf extract on the microbiological (total mesophilic aerobic bacteria, total coliform count, total psychrophilic bacteria, and the total yeasts and molds) and chemical (pH, TVB-N and TBA) quality of sardine
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9647::eada0d565d47ace4a3e293af404ff062
https://hdl.handle.net/20.500.12697/5514
https://hdl.handle.net/20.500.12697/5514
Publikováno v:
Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences. 2018, Vol. 42 Issue 6, p617-623. 7p.
Autor:
KALKAN, Selin1 selin.kalkan@giresun.edu.tr
Publikováno v:
Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences. 2018, Vol. 42 Issue 5, p480-485. 6p.