Zobrazeno 1 - 10
of 75
pro vyhledávání: '"KAALE, Lilian"'
Publikováno v:
In Applied Food Research December 2024 4(2)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kaale, Lilian Daniel
The superchilling process is defined as a method of preserving food by partial ice-crystallization. The product quality of superchilled food is very promising, and has nearly the same sensorial attributes and nutritional value as the original product
Externí odkaz:
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:no:ntnu:diva-24202
Autor:
Kaale, Lilian D.
Publikováno v:
Tanzania Journal of Science; Vol. 48 No. 4 (2022); 927-941
The amounts of sugars and amino acids play significant roles in defining the fermentation process and quantifying the alcohol levels in beverages, while pH affects the biological stability, colour, oxidation rate, and protein stability of alcoholic b
Autor:
Katunzi-Kilewela Ashura, D. Kaale Lilian, Kibazohi Oscar, Mmanda Fortunatus Roman, M. P. Rweyemamu Leonard
Publikováno v:
African Journal of Food Science. 16:269-278
Publikováno v:
Tanzania Journal of Engineering & Technology; 2024, Vol. 43 Issue 2, p75-90, 16p
Publikováno v:
Tanzania Journal of Science; Vol. 48 No. 3 (2022); 537-547
Artemisia afra is a medicinal plant with antimicrobial activities, known to treat tuberculosis, measles, cough, and influenza. In consequence, its applications have increasingly become pivotal to control various microbes which cause different disease
Publikováno v:
宇都宮大学国際学部研究論集. (54):17-28
text
紀要論文 / Departmental Bulletin Paper
アフリカ野生の葉野菜は、野菜摂取による健康への寄与の観点から注目されている。本論は、タンザニアの半乾燥地ドドマ州地方の住民が日常
紀要論文 / Departmental Bulletin Paper
アフリカ野生の葉野菜は、野菜摂取による健康への寄与の観点から注目されている。本論は、タンザニアの半乾燥地ドドマ州地方の住民が日常
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Control June 2015 52:19-26