Zobrazeno 1 - 10
of 74
pro vyhledávání: '"KAALE, Lilian"'
Publikováno v:
In Applied Food Research December 2024 4(2)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kaale, Lilian D.
Publikováno v:
Tanzania Journal of Science; Vol. 48 No. 4 (2022); 927-941
The amounts of sugars and amino acids play significant roles in defining the fermentation process and quantifying the alcohol levels in beverages, while pH affects the biological stability, colour, oxidation rate, and protein stability of alcoholic b
Autor:
Katunzi-Kilewela Ashura, D. Kaale Lilian, Kibazohi Oscar, Mmanda Fortunatus Roman, M. P. Rweyemamu Leonard
Publikováno v:
African Journal of Food Science. 16:269-278
Publikováno v:
Tanzania Journal of Engineering & Technology; 2024, Vol. 43 Issue 2, p75-90, 16p
Publikováno v:
Tanzania Journal of Science; Vol. 48 No. 3 (2022); 537-547
Artemisia afra is a medicinal plant with antimicrobial activities, known to treat tuberculosis, measles, cough, and influenza. In consequence, its applications have increasingly become pivotal to control various microbes which cause different disease
Publikováno v:
宇都宮大学国際学部研究論集. (54):17-28
text
紀要論文 / Departmental Bulletin Paper
アフリカ野生の葉野菜は、野菜摂取による健康への寄与の観点から注目されている。本論は、タンザニアの半乾燥地ドドマ州地方の住民が日常
紀要論文 / Departmental Bulletin Paper
アフリカ野生の葉野菜は、野菜摂取による健康への寄与の観点から注目されている。本論は、タンザニアの半乾燥地ドドマ州地方の住民が日常
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Control June 2015 52:19-26
Publikováno v:
Tanzania Journal of Science; Vol. 47 No. 5 (2021); 1596-1605
This paper presents the findings of a study on physico-chemical properties of low viscosity banana juice from five banana cultivars: Pisang Awak (PSA) an ABB genome, Yangambi km5 (YKM5) an AAA genome and cultivars from AAA-EA genome, namely Mbilabile