Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"K.R. Rakhavan"'
Autor:
K. Sudharsan, K. Radha krishnan, S. Babuskin, M. Sukumar, C. Chandra Mohan, K.R. Rakhavan, P. Azhagu Saravana Babu
Publikováno v:
LWT - Food Science and Technology. 72:239-250
The main aim of this study was to evaluate the effect of spice fused edible films on shelf life parameters of beef meat. Effects of spice fused edible film on pH, color, lipid oxidation and microbial parameters of beef meat were analyzed. Control of
Publikováno v:
LWT - Food Science and Technology. 68:642-652
The main aim of this study was to produce and optimize spice fused tamarind seed starch edible films for meat packaging. Among fourteen different spices examined for incorporation with tamarind starch edible films, ball milled Syzygiumaromaticum and
Autor:
M. Sivarajan, P. Azhagu Saravana Babu, R. Tharavin, K. Radha krishnan, M. Sukumar, K.R. Rakhavan, S. Babuskin
Publikováno v:
Journal of Applied Microbiology. 119:1613-1623
Aim To investigate the effect of corn starch (CS) edible films with spice oils on the stability of raw beef during refrigerated storage. Methods and results The antimicrobial properties of corn starch films containing 0-4·0% (w/v) ratios of clove (C
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.