Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"K.N. Bess"'
Autor:
John Killefer, M. A. Tavárez, Dustin Dee Boler, Anna C Dilger, H.K. Johnson, K.N. Bess, Floyd K. Mckeith
Publikováno v:
LWT - Food Science and Technology. 50:408-413
Our objective was to determine sensory, processing and shelf-life characteristics of ground pork mixed with commercial salt varieties of different purities. Commercially available salt preparations ranging from 0.223 to 3.714 mg/kg combined copper, i
Autor:
J. Zhao, John Killefer, F. Yan, Dustin Dee Boler, Anna C Dilger, F. K. McKeith, M. A. Tavárez, K.N. Bess
Publikováno v:
Poultry Science. 90:922-930
The objective of the present study was to evaluate the effect of antioxidant inclusion and oil quality on broiler performance, meat quality, shelf life, and tissue oxidative status. Ross 308 male broilers were allotted to a randomized complete block
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.