Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"K.M. Alkhodair"'
Publikováno v:
Journal of Applied Poultry Research, Vol 31, Iss 1, Pp 100188- (2022)
SUMMARY: Genetic improvement of muscle and meat quantity and quality of broiler chicken over the last 50 yr played a key role in broiler meat production. Thermal manipulation technique has been suggested to promote muscle growth and development. The
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0593663adcbd46f28dae527e51667d24
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Science International. 1:217-221
Publikováno v:
Asian Journal of Animal and Veterinary Advances. 7:790-801
Publikováno v:
International Journal of Zoological Research. 8:90-97
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.