Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"K.J. Rogga"'
Autor:
M.C. Katsiari, Ioannis N. Savvaidis, John Samelis, K.J. Rogga, A. Kakouri, Michael G. Kontominas
Publikováno v:
International Dairy Journal. 15:59-67
Galotyri is a traditional Greek soft acid-curd cheese, which is made from ewes’ or goats’ milk and is consumed fresh. Because cheese processing may allow Listeria monocytogenes post-process contamination, this study evaluated survival of the path
Publikováno v:
Food Microbiology. 20:661-669
Post-processing contamination and growth of Listeria monocytogenes in whey cheeses stored under refrigeration is an important safety concern. This study evaluated commercially available nisin (Nisaplin ® ) as a biopreservative to control L. monocyto
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.