Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"K.I. Hetman"'
Autor:
A V Chumak, V.O. Shliahovenko, G.V. Didenko, N I Fedosova, N L Cheremshenko, I M Voyeykova, T V Symchych, K.I. Hetman
Publikováno v:
Mikrobiolohichnyi Zhurnal. 83:39-48
Aim. To study the chemical composition, sugar specificity and physicochemical properties of the extracellular lectin isolated from Bacillus subtilis ІМV В-7724. Methods. Biochemical, spectrophotometric, immunological and cultural methods were used
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.