Zobrazeno 1 - 10
of 102
pro vyhledávání: '"K.E. Griswold"'
Publikováno v:
JDS Communications, Vol 3, Iss 5, Pp 334-338 (2022)
Previous research revealed a potential effect of dietary trace mineral source on both ruminal and fecal microbiota. However, the effect of Zn source, specifically, has not previously been considered. Based on reported postruminal solubility, we hypot
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/be56e94ce5824fd8857d075b9c05d3be
Autor:
S. K. Kvidera, M. J. Dickson, Aileen F. Keating, D.J. Dickson, Lance H. Baumgard, Erin A Horst, M. Al-Qaisi, H. A. Ramirez Ramirez, K.E. Griswold, J.A. Ydstie, C S Shouse, Edith J Mayorga
Publikováno v:
Journal of dairy science. 101(6)
Activated immune cells are insulin sensitive and utilize copious amounts of glucose. Because chromium (Cr) increases insulin sensitivity and may be immunomodulatory, our objective was to evaluate the effect of supplemental Cr (KemTrace Cr propionate,
Autor:
Thomas R. Overton, C.M. Ryan, Daryl V. Nydam, Jessica A.A. McArt, T. Yasui, K.E. Griswold, F. Valdez, Robert O. Gilbert
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 97:6400-6410
Multiparous Holstein cows (n=61) were used to determine the effects of chromium propionate (Cr-Pro) supplementation during the periparturient period and early lactation on metabolism, performance, and the incidence of cytological endometritis (CE). A
Autor:
C.F. Vargas-Rodriguez, M. A. Vaughn, John M. Gonzalez, Laman K. Mamedova, M.B. Muckey, K.E. Griswold, Derris D. Burnett, Barry J. Bradford, Evan C. Titgemeyer, K. Yuan
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 97:3822-3831
The objective of this study was to evaluate effects of chromium propionate (CrPr), rumen-protected lysine and methionine (RPLM), or both on metabolism, neutrophil function, and adipocyte size in lactating dairy cows (38 ± 15 d in milk). Forty-eight
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Evan C. Titgemeyer, K. Yuan, K.E. Griswold, C.F. Vargas-Rodriguez, Barry J. Bradford, Laman K. Mamedova
Publikováno v:
Journal of dairy science. 97(6)
Chromium (Cr) feeding in early lactation increased milk production in some studies, but responses to dietary Cr during peak lactation have not been evaluated. Furthermore, interactions of essential amino acids (AA) and Cr have not been explored. Our
Autor:
Todd R. Callaway, Kenneth J. Genovese, David J. Nisbet, Roger B. Harvey, J.E. Keen, Toni L. Poole, Tom S. Edrington, Robin C. Anderson, K.E. Griswold, L. Spicer, E.S. Fonda, M.E. VanAmburgh, Thomas R. Overton, Lance H. Baumgard
Publikováno v:
Journal of dairy science. 88(10)
Salmonella is one of the most serious foodborne pathogenic bacteria in the United States, causing an estimated 1.3 million human illnesses each year. Dairy cows can be reservoirs of foodborne pathogenic bacteria, including Salmonella spp.; it is esti