Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"K.C. Kwok"'
Autor:
Tommy K.Y. Ng, Chris K.C. Kwok, Gabriel Y.K. Ngan, Horace K.H. Wong, Fadi Al Zoubi, Christy C. Tomkins-Lane, Suk-Yu Yau, Dino Samartzis, Sabina M. Pinto, Siu-Ngor Fu, Heng Li, Arnold Y.L. Wong
Publikováno v:
Archives of physical medicine and rehabilitation. 103(7)
To conduct a systematic review and meta-analysis to summarize evidence regarding differential changes in physical activity (PA) involvements and exercise habits in people with and without chronic diseases during the COVID-19 outbreak.MEDLINE, Embase,
Autor:
K.C. Kwok, K.C. Tam, Aleksandra B. Djurišić, K.L. Ng, W.C. Luk, K.M. Yeung, C. Y. Kwong, Alan Man Ching Ng
Publikováno v:
Organic Electronics. 12:557-561
A nanostructured antireflection coating has been fabricated on glass side of an indium tin oxide (ITO) coated glass by self-assembling a monolayer of nano-silica spheres. Significant reduction in the weighted reflectance from 10.2% to 7.2% at 5° inc
Publikováno v:
Food Chemistry. 88:317-320
Ellman's method is a simple, rapid and direct method to determine the SH and –S–S– group content in proteins. However, this method has difficulties in directly determining SH and –S–S– group content in soymilk because of the high turbidit
Publikováno v:
Journal of Food Engineering. 40:15-20
The kinetics of colour changes in soymilk heated over a wide range of temperatures (80°C–140°C) and times (0–180 min) were studied using both instrumental analysis and sensory evaluation methods. On the basis of the CIELAB uniform colour space,
Publikováno v:
Journal of Food Science. 58:859-862
Soymilk samples at pH 7.5, 6.5 and 2 were subjected to heat treatment at 93 o C and indirect ultra-high temperature. When heated at 93 o C, 121 o C and 132 o C, trypsin inhibitor activity (TIA) in soymilk was more heat-labile at high pH than at lower
Publikováno v:
Biochemical Education. 23:193-195
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.