Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"K.A. Urazbayeva"'
Autor:
D.A. Kulanova, A.A. Utebaeva, L.M. Tursynbay, R.S. Alibekov, G.S. Kenzhibayeva, K.A. Urazbayeva
Publikováno v:
Supplementary 6. 4:26-34
The useful nutritional value of plum is related to the most quantity of vitamins like Vitamin A - beta carotene, Thiamin (B1), Riboflavin (B2), Niacin (B3), Pantothenic acid (B5), Vitamin B6, Folate (B9), Vitamin C, Vitamin E, Vitamin K; and minerals
Autor:
K.A. Urazbayeva, M.T. Tokhanov, G.Lomolino, G.O. Kantureyeva, Z.T. Nurseitova, A.M. Taspolatova
Publikováno v:
SERIES CHEMISTRY AND TECHNOLOGY. 1:15-21
Dried fruits, including raisins, are of particular interest in nutritional studies due to its uniquechemical composition and natural qualities, which make raisins an attractive source of nutrients. Research andanalysis of kishmish and dried raisins w
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Periodical
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.