Zobrazeno 1 - 10
of 11
pro vyhledávání: '"K.A. Kohrman"'
Autor:
R.I. Sedlak, K.A. Kohrman, E.A. Schwoeppe, G.R. Thompson, A.S. Rothenstein, R.J. Steltenkamp, K.A. Booman, J. Dorsky
Publikováno v:
Food and Chemical Toxicology. 21:727-733
The potential of eugenol and of clove leaf oil, which contains a high concentration of eugenol, to induce delayed skin hypersensitivity or to elicit reactions due to pre-existing skin sensitization in man was evaluated by analysing patch-test data. R
Autor:
K.A. Kohrman, R.I. Sedlak, G.R. Thompson, K.A. Booman, A.S. Rothenstein, J. Dorsky, E.A. Schwoeppe, R.J. Steltenkamp
Publikováno v:
Food and Chemical Toxicology. 21:735-740
The potential of isoeugenol, an important fragrance and flavour ingredient, to induce delayed contact hypersensitivity or to elicit pre-existing sensitization reactions in man was evaluated by analysing patch-test data from dermatitic and non-dermati
Autor:
K.A. Kohrman, R.J. Steltenkamp, A.S. Rothenstein, G.R. Thompson, K.A. Booman, J. Dorsky, R.I. Sedlak
Publikováno v:
Food and chemical toxicology : an international journal published for the British Industrial Biological Research Association. 21(6)
The potential of benzyl salicylate, an important fragrance and flavour ingredient, to induce hypersensitivity or to elicit reactions to pre-existing hypersensitivity in the general population was evaluated by analysing patch-test data. Results obtain
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.