Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"K.A. Doraisamy"'
Publikováno v:
International Journal of Current Microbiology and Applied Sciences. 9:1118-1127
Publikováno v:
International Journal of Current Microbiology and Applied Sciences. 6:970-977
Autor:
K.A. Doraisamy, B. Pangayarselvi, P. Sasikumar, D. Chandrasekaran, P. Vasanthakumar, M.R. Purushothaman
Publikováno v:
Indian Journal of Animal Research. 49:333
An experiment was conducted to assess the effect of ashwagandha on alleviating heat stress using 90 numbers of day old broiler chicks dividing into 3 treatment groups containing 3 replicates in each group during summer season. The dietary treatments
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Animal Feed Science and Technology. 26:119-128
Ghee residue, a by-product of the dairy industry, was found to be a good source of protein and energy, containing in dry matter 25.8% crude protein, 50.8% fat, 12.3% lactose, 14.4 MJ of apparent ME g−1, 16.5 MJ of true ME kg−1, 43.7 gross protein
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.