Zobrazeno 1 - 10
of 1 141
pro vyhledávání: '"K. Vural"'
Publikováno v:
Journal of Cardiothoracic and Vascular Anesthesia. 36:S15
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kayihan Uluc, Atay Vural, Kaya Bilguvar, Gulsen Kocaman, Pinar Kahraman-Koytak, Ahmet Okay Caglayan, Cemile Kocoglu, Aslı Aksoy Gündoğdu, A. Nazli Basak, Güneş Kızıltan
Publikováno v:
Neurology: Genetics
Hereditary spastic paraplegias (HSPs) and ataxias are genetically heterogeneous disorders, with more than 70 genes implicated in each group. A smaller fraction of disorders from both groups manifest both with spastic paresis and ataxia, and recognizi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::f63a712d99ba8c6c144b3db1e5fd9b67
http://hdl.handle.net/20.500.12645/24571
http://hdl.handle.net/20.500.12645/24571
Publikováno v:
Biotechnic & Histochemistry. 87:526-532
We explored the relations among paw preference, cerebral asymmetry and asymmetrical disruption of blood-brain barrier (BBB) permeability in normal and ovariectomized female rats with known paw preference. A high dose of pentylenetetrazol was used to
Publikováno v:
Hong Kong Journal of Emergency Medicine. 19:54-57
Aluminum phosphide (AlP) is a relatively low cost and highly toxic pesticide. Besides being lethal to the patient poisoned by AlP, this substance may easily contaminate emergency medicine personnel through the release of toxic gases such as phosphine
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bozkuş, Tuğba Nigar1 (AUTHOR) tugbancakiroglu@artvin.edu.tr
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Oct2024, Vol. 12 Issue 10, p7798-7805. 8p.