Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"K. Virellia To"'
Autor:
Xue Zhang, K. Virellia To, Tessa R. Jarvis, Yan L. Campbell, Jasmine D. Hendrix, Surendranath P. Suman, Shuting Li, Daniel S. Antonelo, Wei Zhai, Jing Chen, Haining Zhu, M. Wes Schilling
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 100, Iss 4, Pp 100994- (2021)
Wooden or woody breast (WB) is a myopathy of the pectoralis major in fast-growing broilers that influences the quality of breast meat and causes an economic loss in the poultry industry. The objective of this study was to evaluate growth and proteome
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/19609375fbc843cd884daf9706a072b2
Autor:
To, K. Virellia, Dahlgren, Chelsie, Zhang, Xue, Wang, Shangshang, Wipf, David O., Schilling, M. Wes, Dinh, Thu
Publikováno v:
In Meat Science December 2023 206
Publikováno v:
Meat and Muscle Biology. 5
This article provides an overview of fatty acids in meat, their variation among animal species, and the roles of fatty acids as flavor precursors. Animal fat mostly consists of triglycerides and phospholipids. Fats from ruminant (cattle, sheep, and g
Autor:
Jing Chen, Yan L. Campbell, K. Virellia To, Virell To, Wes Schilling, Morgan Von Staden, Haining Zhu, Jasmine Hendrix, Jasmine D. Hendrix, Yan Campbell, Wei Zhai, M. Wes Schilling, Surendranath P. Suman, D.S. Antonelo, Xue Zhang, S. Li, Daniel Silva Antonelo
Publikováno v:
Meat and Muscle Biology. 4
Woody breast (WB) is an emergent broiler myopathy that is macroscopically characterized by hardened areas of the Pectoralis major muscle. Five genetic strains (strains 1–5) of mixed-sex broilers were fed either a control or an amino acid (AA)-reduc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
National Provisioner. Dec2022, Vol. 236 Issue 12, p19-19. 1p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.