Zobrazeno 1 - 10
of 239
pro vyhledávání: '"K. Venkitanarayanan"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Advances in applied microbiology. 98
Probiotics are nonpathogenic microorganisms that confer a health benefit on the host when administered in adequate amounts. Ample evidence is documented to support the potential application of probiotics for the prevention and treatment of infections
Autor:
K. Ács, C.N. Aguilar, J. Aguirre-Joya, A. Amin, Z. Aumeeruddy-Elalfi, M. Ballal, I. Barbu, C. Bejenaru, L.E. Bejenaru, T. Bencsik, V.G. Beoletto, V. Bhattaram, C.E. Boucher, R.R. Bragg, M.E. Carezzano, M.L. Chávez-González, M.C. Chifiriuc, N.B. Cobacho, E. Coetsee, S.S. da Silva, M. de las Mercedes Oliva, L.A. de Lima, K. de Sousa Oliveira, M.S. Demo, S.C. Dias, P.F. Seke Etet, M. Farahna, A.C. Flores-Gallegos, O.L. Franco, A. Gade, A.M. Grumezescu, V. Grumezescu, A. Gurib-Fakim, P.S. Haddad, D.H. Halat, A.M. Holban, Gy. Horváth, L. Hsieh, A. Ingle, D.P. Karumathil, B. Kocsis, K. Kon, V. Lazar, J.-Y. Lee, G.A. Lutzu, M.F. Mahomoodally, J.M. Marioli, L. Meyburgh, M.M. Michel, G.D. Mogoşanu, J. Morlett-Chávez, C.A. Moubareck, D. Nagaonkar, A.H. Nwabo Kamdje, A.E. Oprea, P. Paralikar, A. Parsaeimehr, M.T. Pelegrino, R.C. Popescu, G.M. Preciado, M. Rai, R. Rodríguez-Herrera, D.K. Sarkis, A.B. Seabra, M.G. Shurygin, I.A. Shurygina, B.G. Sukhov, C. Theron, A. Upadhyay, I. Upadhyaya, W.A. van der Westhuizen, L. Vecchio, K. Venkitanarayanan, S.L. Villarreal-Morales
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::7014b4385d7f79820a133f57420e0a92
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-803642-6.00026-5
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-803642-6.00026-5
Autor:
S. Achi, C.C. Adley, M. Alessandro, I.R. Amado, R. Avila-Sosa, J.F. Ayala-Zavala, A. Barbiroli, J. Barros-Velázquez, R.A. Batista, R. Becerril, S. Benito, K. Boehme, K. Böhme, A. Broumand, S. Caamaño Antelo, F. Calderón, P. Calo-Mata, C.A. Campos, B. Cañas, G.L. Carballo, B. Castiglioni, J.L. Castro-Mayorga, R. Catalá, A. Cepeda, J.P. Cerisuelo, C. Consolandi, A. Conte, C.H. Corassin, C. Costa, P. Cremonesi, M.R. Cruz-Valenzuela, C.N. Cutter, A.G. da Cruz, M. D'Agostino, P. Dantigny, A. de Jong, T. de Miguel-Bouzas, C.A.F. de Oliveira, M.A. Del Nobile, L. Diéguez, I. Domínguez, M.Z. Elsabee, Z. Emam-Djomeh, B. Espiña, P.J.P. Espitia, M.F. Fabra, P. Fajardo, S. Farris, M. Fathy, L. Feijoo-Siota, M.T. Fernandez-Argüelles, I.C. Fernández-No, E. Fortunati, C.M. Franco, C.F. Fronczek, L. Fu, P. Fuciños, C. Fuciños, M.J. Galotto, V. García Ibarra, M.C. Garrigós, R. Gavara, L.N. Gerschenson, M.F. Gliemmo, G.A. Gonzalez-Aguilar, A. Guarda, S. Gupta, M.M. Gutierrez-Pacheco, P.M. Halami, C. Hauser, P. Hernández-Muñoz, I.S. Ibarra, G. Ioppolo, R.J. Jagus, L. Jaiswal, A. Jiménez, J. Jung, A. Karami-Moghaddam, D.P. Karumathil, J.M. Lagarón, A. Lamas, D.S. Lee, C. López de Dicastillo, A. López-Malo, A. Lucera, S. Manso, O. Martín-Belloso, A. Martínez-Abad, G. Mauriello, M. Míguez, J.M. Miranda, A.C. Mondragón, A. Morata, M.R. Moreira, R.E. Morsi, J. Mosqueda-Melgar, H. Moyaert, P. Muranyi, V. Muriel-Galet, A.R. Navarro-Cruz, C. Nerin, N. Nguyen Van Long, D. Nobile, C.E. Ochoa-Velasco, M.J. Ocio, J.M. Oliveira, C.P. Ollé Resa, L.A. Ortega-Ramirez, C.G. Otoni, F. Palomero, E. Palou, O.I. Parisi, L.M. Pastrana, T. Petrović, N. Picci, A. Ponce, M. Prado, N. Punbusayakul, M. Quintela-Baluja, J.L.R. Rama, M. Ramos, S. Rawdkuen, R. Raybaudi-Massilia, R.L. Reis, D. Restuccia, J.-W. Rhim, P. Roca-Saavedra, J.A. Rodriguez, A. Rodríguez-Bernaldo de Quirós, M. Rollini, S.I. Roura, M.L. Rúa, M.P. Ryan, G. Saija, R. Salomone, G. Sánchez, A. Sánchez-Pérez, L.I. Schelegueda, R. Sendón, S. Sethi, M. Severgnini, S. Shankar, F. Silva, B.A. Silva-Espinoza, S. Simjee, V. Siracusa, N.F.F. Soares, R. Soliva-Fortuny, U.G. Spizzirri, J. Suárez-Lepe, P. Suppakul, P. Tavolaro, J. Thielmann, A. Torres, V. Trinetta, A. Upadhyay, H.R. Valentino, K. Venkitanarayanan, S. Vial, T.G. Villa, Y. Wang, Z.-T. Yao, A. Yemenicioğlu, Jeong-Yeol Yoon, Y. Zhao
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::66b36dda0b34eae6bb65918af238f273
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-800723-5.09990-3
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-800723-5.09990-3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. Surendran Nair, P. Lau, K. Belskie, S. Fancher, C.-H. Chen, D. Karumathil, H.-B. Yin, F. Ma, Y. Liu, I. Upadhyaya, A. Upadhyay, R. Mancini, K. Venkitanarayanan
Publikováno v:
Meat Science. 112:163